Over LaVie

Jij of je partner krijgt te horen dat je ongeneeslijk ziek bent. Gevoelens van verdriet, ongeloof, onzekerheid en misschien angst en boosheid wisselen elkaar af. Je hebt allerlei vragen: wat betekent dit voor onze toekomst? Hoe moeten we nu verder? Wat moet er geregeld worden? Je kunt het even niet meer allemaal overzien.

LaVie helpt jullie om weer houvast te krijgen in deze heftige tijd. Als afscheidsontzorger luisteren we naar je verhaal en gaan we samen op zoek naar de antwoorden op je vragen. We denken met je mee, geven je ideeën en praktische handvatten en helpen je zelf de regie te behouden. We zorgen dat je je minder alleen voelt in deze bijzondere fase van jullie leven. En je achteraf niet hoeft te denken, had ik maar…

 

Over Sylvie

Sylvie Kroef is afscheidsontzorger en oprichter van LaVie. Ze groeide op in Brabant en behaalde haar Masters Bedrijfscommunicatie en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. Ze woont samen met haar vriend en hun dochtertje in Amsterdam.

"Ik verloor een vriend, een goede vriendin en mijn vader. Nog steeds krijg ik energie van de mooie herinneringen aan hen. Dit gevoel gun ik iedereen die het leven of een dierbare moet loslaten. Daarom LaVie."

Als afscheidsontzorger brengt Sylvie rust en overzicht in een onzekere tijd. Ze zoekt lastige onderwerpen voor je uit en geeft je net dat laatste duwtje naar een waardevol gesprek. Haar doel is om praten over afscheid zo doodgewoon mogelijk te maken, zodat je later niet denkt: had ik maar...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 3194 3925

LinkedIn

  

Over Anne

Anne Lankhaar is afscheidsontzorger bij LaVie. Ze groeide op in Vianen en woont met haar vriend en hun dochtertje in Utrecht. Anne is gediplomeerd Stervensbegeleider. Ze studeerde Natuurgeneeskunde en behaalde haar Bachelor Organisatiepsychologie. Anne heeft meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van managers en medewerkers in lastige situaties rondom ziekte en andere persoonlijke vraagstukken.

In korte tijd verloor Anne haar moeder en haar allerbeste vriendin. Ondanks dat zij heel verschillend omgingen met hun ziekteproces, ontdekte Anne van dichtbij wat belangrijk is in deze fase: met elkaar in contact blijven, ook als dat spannend en kwetsbaar voelt, en zoveel mogelijk tijd en liefdevolle momenten met elkaar doorbrengen.

Toen Anne tijdens haar HR werk een folder van LaVie zag, voelde ze direct: hier wil ik aan bijdragen! Mensen in een moeilijke situatie ondersteunen, zodat zij zoveel mogelijk fijne herinneringen met hun dierbaren kunnen maken en tegelijkertijd rust ervaren omdat zaken goed geregeld zijn.

Naast het werk voor LaVie werkt Anne als vrijwilliger in een hospice en heeft ze als levenseindebegeleider haar eigen bedrijf Doodgewoon bijzonder.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 2110 5676

LinkedIn

 

 

Over Machteld

Machteld Detmers is afscheidsontzorger bij LaVie. Ze groeide op in Drenthe als dochter van de veearts, studeerde aan de toneelacademie en behaalde de Bachelor of Business Administration.

Ruim 22 jaar maakte Machteld levensbeschouwelijke en human interest programma´s voor publieke omroepen. In 2014 ging het roer om. Ze ging op zoek naar essentie en verdiepte zich in rituelen en de kunst van verlies en loslaten.

Als gediplomeerd uitvaartbegeleider is Machteld veel in contact met mensen die, soms ziek, soms kerngezond, zich willen voorbereiden op hun eigen afscheid. Ze wordt telkens weer geraakt door de intensiteit van deze gesprekken. Hoe beladen het onderwerp ook is, samen met je naasten stilstaan bij de dood nodigt ook uit om te praten over het leven. Wat je belangrijk vindt, welke keuzes je door de jaren heen hebt gemaakt en hoe je je leven ook na tegenslag weer vormgeeft.

Machteld zei meteen ‘ja!’ toen ze door Sylvie werd gevraagd voor LaVie. In de bijzondere fase van afscheid komt er zoveel op je af. Machteld ziet het als een voorrecht om dan met iemand mee te kunnen denken. En om tijd en ruimte te creëren voor wat er werkelijk toe doet: het samenzijn met je dierbaren en genieten van alle momenten die het leven waardevol maken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 8316 6033

LinkedIn

 

LaVie Company

Adres  
  

Algemene Voorwaarden  
Privacyverklaring
  

KvK  
IBAN  
BTW  

Lid van  
Werkt volgens  

 Rijnstraat 217-2
 1079 HG Amsterdam

 Lees hier de voorwaarden
 
Lees hier de verklaring

 64965007
 NL21RABO0308311752
 NL001767118B34

 Ooa
 Gedragsregels Ooa